Sessions

Jeg tilbyr individuelle Focusing/Felt Sensing-sessions, drømmesessions og musing sessions, ansikt til ansikt (i Trondheim) og på nett (via Skype eller Zoom), både til deg som ikke har prøvd Focusing før, og for erfarne.


I tillegg tilbyr jeg gratis 15-minutters samtaler hvor du kan bli litt kjent med meg, og stille spørsmål om hvordan jeg jobber, eller om Felt Sensing (Focusing), før du eventuelt melder deg på kurs eller bestiller en individuell session.


Video som beskriver hva du får i en Felt Sensing-session med meg


Jeg tilbyr to former for individuelle Felt Sensing (Focusing)-sessions: (1) som en introduksjon før du starter på kursserien til å bli en Focusing-partner, og (2) som et alternativ eller supplement til andre former for rådgivning og/eller terapi*.

Som introduksjon til Focusing/Felt Sensing

Hvis du aldri har prøvd Focusing før, kan det hende du ønsker å prøve én eller flere sessions for å se om du liker det, før du starter på kursserien som gir deg kompetanse til å delta i gjensidige Focusingpartnerskap.

Du kan prøve ut individuelt først med meg, eller med en annen Focusing practitioner, før du starter på Introduksjonsserien til Focusing og lytting.

Ta kontakt dersom du ønsker å avtale en session for å se om Focusing er noe du vil lære mer om på kurs.

Som selvutviklingsverktøy eller et alternativ til andre hjelpe- eller støttesamtaler

Kanskje passer det bedre for deg ikke å lære Focusing i en gruppe, men du har lyst til å ha noen å snakke med som lytter på en annen måte enn i vanlig rådgivning eller terapi*.

Det kan være du har et livstema eller et problem du vil bli bedre kjent med, eller noe du ønsker å forandre på.

Dersom dette er tilfelle kan du også kontakte meg for å avtale en session for å se om vi vil jobbe sammen.


Drømmesession

Har du lyst til å utforske drømmene dine uten å bli gitt en «eksperttolkning». Eugene Gendlin som står bak Focusing/Felt Sensing, utviklet også en måte kroppen din kan tyde drømmene dine for deg på. Jeg tilbyr slike drømmesessions basert på denne metoden.

Les mer om Undrings-sessions – som er en form for felles fundering over temaer knyttet til f.eks.  Focusing eller andre temaer i livet du kunne tenke deg å fundere sammen med noen over.

*OBS! Focusingsessions kan ikke brukes som erstatning for psykologtimer ved psykisk sykdom.